E-mail

A regisztrációt követően üdvözöljünk önöket a Tehetségpontok egyre bővülő családjában és egyben ösztönözzük, hogy mielőbb vegyék fel a kapcsolatot a többi környezetükben és/vagy a hasonló tehetségsegítő területen működő Tehetségpontokkal. Mindez nélkülözhetetlen lépés a Tehetségpontok ésszerű hálózati együttműködésének, illetve a jó tapasztalatok átvételének a megalapozásához. A kapcsolatépítéshez segítséget nyújt a regisztrált Tehetségpontok fenti honlapon található keresőrendszere.

 

Mint gondolom ön előtt is ismert hogy, a Tehetségsegítő Tanács operatív munkáját koordináló Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége irányításával jelenleg valósul meg a Magyar Géniusz Integrált Tehetségsegítő Program. A Program fő célja kompetens Tehetségpont szolgáltató hálózat kiépítése, valamint a tartalmi munkájuk segítése. Ennek keretében tehetségsegítő képzési programok zajlanak, szakanyagokat bocsátunk rendelkezésre, valamint időközben zajlik a Tehetségpontok működési akkreditációja is.

 

A Program honlapján (www.geniuszportal.hu) – a Géniusz Projektiroda elérhetőségei mellett – bővebben tájékozódni lehet a program aktuális híreiről, így a Tehetségpontok munkáját segítő tájékoztató és módszertani anyagokról. Az érdeklődő partnereink külön kérhetik a Hírlevelünk elektronikus megküldését, amire kérem, ön is hívja fel a figyelmet a saját szakmai partnerei körében.

 

Végül a tehetségsegítő munkájukban további szakmai sikereket kívánok.

A Tehetségsegítő Tanács nevében üdvözlettel

Budapest, 2012. március 6.

 

Rajnai Gábor sk.