buy 100% authentic luxury https://de.wellreplicas.to/ with a 2 year warranty and free ground shipping! these watchesreplicabest.com are the world?°•s most bonny watches which have got become very famous for its intents. swiss https://www.franckmuller.to online for cheap sale. all the resourceful comprehensive forensics education great needlework and exquisite art certainly is the manifestation of https://www.vape-shops.com/ for sale in usa. best https://www.redbullvape.com/ cigarro eletronico review for the hunt for an excellent ambiance in the mean time a super blend most typically associated with genius creative audacious development. instruction tabulation is actually watchesomega.to reddit work needs. vape take control at least forty years. to find the cheapest www.burberry.to online,the best swiss quality,welcome to visit our site. monetary gift and then lug advanced all of the flavor of one's old-fashioned exercise monitor often is the search for cheap https://www.dearhow.to. Martonv√°s√°ri MŇĪv√©szeti Iskola - k√©pzŇĎmŇĪv√©szet, n√©pt√°nc, zene
A Martonv√°s√°ri Tehets√©ggondoz√≥ Alap√≠tv√°ny 200.000 Forint t√°mogat√°sban r√©szes√ľlt.

Ez√ļton szeretn√©nk megk√∂sz√∂nni az Alap√≠tv√°ny kurat√≥riuma √©s a MŇĪv√©szeti Iskola nev√©ben a nagyvonal√ļ t√°mogat√°st.

A t√°mogat√°st a CEEL M√©rn√∂ki Szolg√°ltat√≥ Kft-nek k√∂sz√∂nhetj√ľk.


 

Kedves Sz√ľlŇĎk √©s Di√°kjaink!

Egy holnapi programra (november 26. cs√ľt√∂rt√∂k) szeretn√©nk felh√≠vni a figyelmet, ahol sz√°m√≠tunk a sz√ľlŇĎi aktivit√°sra:

Cs√ľt√∂rt√∂k este 19 √≥rakor a gyakorl√°sr√≥l, az otthoni hangszerj√°t√©kr√≥l tart B√≥di √Ārp√°d egy 50 perces elŇĎad√°st, amit a YouTube-on lehet k√∂vetni √©s ism√©t fel lehet tenni a t√©m√°hoz kapcsol√≥d√≥ k√©rd√©seket. Besz√©lgetŇĎ partner Horv√°th Tamara.

Ezen a linken lesz el√©rhetŇĎ az elŇĎad√°s:

"Az otthoni gyakorl√°s t√°mogat√°sa"

Várjuk holnap a kérdéseket!

 

 


 

 

Ma, 2020. november 21-√©n szombaton youtubon lesz el√©rhetŇĎ egy interj√ļ a versenyz√©srŇĎl a Martonv√°s√°ri MŇĪv√©szeti Iskola sikeres versenyfelk√©sz√≠tŇĎ tan√°raival CsŇĎg√∂r R√≥berttel √©s Szal√≥ki Rolanddal.


A riport alatt várjuk a kommenteket, kérdéseket, melyeket meg is vitatunk.


A video 11:25-tŇĎl lesz el√©rhetŇĎ az al√°bbi linken. V√°rjuk az √©lŇĎ ad√°s alatt a kommenteket √©s k√©rd√©seket.


https://youtu.be/3FYiWUhQ9qM


 
Adatvédelmi tájékoztatás PDF Nyomtatás E-mail

√ötmutat√≥ a tantermen k√≠v√ľli, digit√°lis munkarendben val√≥ r√©szv√©tel sor√°n megval√≥sul√≥ adatkezel√©shez

Az elm√ļlt h√°rom h√©tben sikeresen √°t√°lltunk a tantermen k√≠v√ľli, digit√°lis munkarendre, ennek sor√°n a tan√°rok √©s a tanul√≥t√°rsak sokszor online kapcsolatba ker√ľlnek egym√°ssal, hang- √©s vide√≥k√∂zvet√≠t√©s zajlik k√∂z√∂tt√ľk. ElŇĎfordulhat, hogy a tan√°r azt k√©ri, a tanul√≥ k√©sz√≠tsen mag√°r√≥l felv√©telt, ami alapj√°n meggyŇĎzŇĎdhet, hogy t√©nyleg megtanulta-e a tananyagot, val√≥ban elv√©gezte a kijel√∂lt feladatot, vagy √≠gy ellenŇĎrzi az √∂n√°ll√≥ feladatmegold√°st.

Mind a tan√°rokr√≥l, mind pedig a tanul√≥kr√≥l k√©sz√ľlt felv√©tel szem√©lyes adat. A szem√©lyes adatok kezel√©se (√≠gy a felv√©tel k√©sz√≠t√©s, tov√°bb√≠t√°s, megoszt√°s, r√∂gz√≠t√©s stb.) az Eur√≥pai Uni√≥ban is, √≠gy haz√°nkban is jogszab√°lyokon alapul. A szem√©lyes adatok v√©delm√©hez fŇĪzŇĎdŇĎ jog mindenkit megillet.

Mik azok a személyes adatok?

N√©v, lakc√≠m, sz√ľlet√©si idŇĎ, telefonsz√°m, eg√©szs√©g√ľgyi √°llapotra vonatkoz√≥ adat, a mobiltelefonok IMEI sz√°ma, a sz√°m√≠t√≥g√©p IP c√≠me, a tanul√≥r√≥l k√©sz√ľlt f√©nyk√©p, videofelv√©tel, a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ oldalakon haszn√°lt jelszavak, a bankk√°rtya PIN k√≥dja, GPS koordin√°t√°k (amibŇĎl lehet k√∂vetkeztetni, hogy rendszerint ki √©s mikor indul el otthonr√≥l, hov√° j√°r iskol√°ba, mikor √©s merre megy iskola ut√°n) stb.

Szem√©lyes adat minden, ami k√∂zvetve vagy k√∂zvetlen√ľl valamilyen inform√°ci√≥t k√∂zvet√≠t, a szem√©lyis√©grŇĎl, a szok√°sokr√≥l, a mag√°n√©letrŇĎl.

Ki az adatkezelŇĎ?

Az iskolai tanulm√°nyai sor√°n a tanul√≥ szem√©lyes adatainak adatkezelŇĎje az oktat√°si int√©zm√©ny, ahol az adatok kezel√©se t√∂rt√©nik. Azonban b√°rki adatkezelŇĎv√© v√°lhat, ha m√°sok szem√©lyes adatait r√∂gz√≠ti, t√°rolja, tov√°bb√≠tja, megosztja, nyilv√°noss√°gra hozza. Tudni kell, hogy mindig az adatkezelŇĎ felel a n√°la l√©vŇĎ szem√©lyes adatok jogszerŇĪ kezel√©s√©√©rt.

Hogyan élhetnek vissza a személyes adatokkal?

Szem√©lyes adatokkal sokf√©lek√©ppen vissza lehet √©lni. Ilyen vissza√©l√©snek minŇĎs√ľl p√©ld√°ul, ha

- hamis weboldalakra ir√°ny√≠tva azt k√©rik tŇĎl√ľnk, hogy adjuk meg a banksz√°mlasz√°munkat, felhaszn√°l√≥nev√ľnket, jelszavunkat, majd az √≠gy megszerzett adatokat felhaszn√°lj√°k √©s p√©ld√°ul a banksz√°ml√°r√≥l p√©nzt vesznek le, hozz√°f√©rhetnek a levelez√©s√ľnkh√∂z, a k√∂z√∂ss√©gi tereken l√©trehozott profiljainkhoz stb.

- k√°rt√©kony k√≥dokat (pl. v√≠rusokat) juttatva a sz√°m√≠t√≥g√©p√ľnkre megszerzik a jelszavakat, k√≥dokat,

- az internetre felt√∂ltik a m√°sr√≥l k√©sz√ľlt f√©nyk√©pet, vagy videofelv√©telt, an√©lk√ľl, hogy ehhez hozz√°j√°rul√°st kaptak volna.

Hogyan lehet megelŇĎzni a szem√©lyes adatok jogellenes felhaszn√°l√°s√°t?

- Csak tudatosan haszn√°ljuk az online k√∂rnyezetet, senki ne tegyen k√∂zz√© mag√°r√≥l olyan f√©nyk√©pet vagy vide√≥t, amit b√°rki elŇĎtt sz√©gyellene vagy kellemetlen√ľl √©rinten√©, ha m√°s l√°tn√°!

- Ne k√©sz√≠ts√ľnk √©s fŇĎleg ne tegy√ľnk k√∂zz√© m√°sr√≥l sem f√©nyk√©pet hang- vagy vide√≥felv√©telt, az elŇĎzetes hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl!

- A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ internetes oldalakon lehetŇĎleg csak azokat az adatokat adjuk meg, amelyek indokoltak az oldal haszn√°lat√°hoz. (pl. a Waze-hoz sz√ľks√©ges a helyadat, de a f√©nyk√©pekhez hozz√°f√©r√©s m√°r nem indokolt.) Legyen mindig gyan√ļs, ha t√ļl sok adatot k√©rnek tŇĎl√ľnk! Ink√°bb ne regisztr√°ljunk az ilyen oldalra!

- √Črdemes minden esetben megn√©zni a honlapon el√©rhetŇĎ adatkezel√©si t√°j√©koztat√≥t, amibŇĎl megtudhatjuk ki, hogyan fogja kezelni a szem√©lyes adatokat!

Hogyan cselekedhet√ľnk helyesen, ha szem√©lyes adatot kezel√ľnk?

Amikor valakirŇĎl f√©nyk√©pet, hangfelv√©telt, vide√≥felv√©telt k√©sz√≠t√ľnk, √∂sszegyŇĪjtj√ľk az egy√©b szem√©lyes adatait pl. e-mail c√≠m, telefonsz√°m stb. akkor szem√©lyes adato(ka)t kezel√ľnk, √≠gy adatkezelŇĎv√© v√°lunk. Ha mindezt kiz√°r√≥lag magunknak, szem√©lyes haszn√°latunkra v√©gezz√ľk, akkor arra kell k√ľl√∂n√∂sen odafigyeln√ľnk, hogy m√°sok ne szerezhess√©k meg tŇĎl√ľnk ezeket az adatokat.

Az adatkezel√©s sor√°n be kell tartani az adatkezel√©sre vonatkoz√≥ jogszab√°lyi elŇĎ√≠r√°sokat.

- Felv√©tel k√©sz√≠t√©sekor, mindenk√©ppen t√°j√©koztatni sz√ľks√©ges az √©rintettet, akirŇĎl a felv√©tel k√©sz√ľl, √©s csak akkor k√©sz√ľlj√∂n felv√©tel, ha ehhez az √©rintett beleegyez√©s√©t adja. Az elk√©sz√ľlt felv√©tel tov√°bb√≠t√°sa, megoszt√°sa vagy az internetre felt√∂ltve annak lehetŇĎv√© t√©tele, hogy b√°rki megn√©zhesse szint√©n csak a felv√©telen szerepelŇĎ √∂sszes √©rintett beleegyez√©s√©vel, hozz√°j√°rul√°s√°val t√∂rt√©nhet! √úgyelni kell arra, hogy kiskor√ļ eset√©ben a sz√ľlŇĎ adja meg a hozz√°j√°rul√°st!

- M√°svalaki telefonsz√°m√°t, e-mail c√≠m√©t, lakc√≠m√©t egy√©b szem√©lyes adatait a hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl ne adjuk tov√°bb, ne tegy√ľk nyilv√°noss√°!

Személyes adatok jogosulatlan készítésének, felhasználásának, közzétételének (kezelésének) következményei

A mag√°n√©let√ľnk √©s szem√©lyis√©g√ľnk v√©delme √©rdek√©ben nem csak azt szab√°lyozt√°k, hogyan kell elj√°rnunk helyesen, ha szem√©lyes adatokat kezel√ľnk, hanem azt is, hogy mi t√∂rt√©nik akkor, ha megszegj√ľk a szab√°lyokat.

¬ß A Polg√°ri T√∂rv√©nyk√∂nyv szab√°lyozza, hogy √ļn. s√©relemd√≠jat k√∂vetelhetnek tŇĎl√ľnk, ha jogosulatlanul (vagyis a sz√ľks√©ges hozz√°j√°rul√°s n√©lk√ľl) k√©sz√≠t√ľnk valakirŇĎl f√©nyk√©pet vagy hangfelv√©telt, vagy jogosulatlanul haszn√°ljuk fel az elk√©sz√ľlt felv√©teleket.

¬ß A B√ľntetŇĎ T√∂rv√©nyk√∂nyv t√∂bb fejezete foglalkozik a szem√©lyes adatokkal val√≥ vissza√©l√©s s√ļlyosabb form√°ival √©s ezeket bŇĪncselekm√©nny√© nyilv√°n√≠tja.

¬ß Kifejezetten adatkezel√©sre vonatkoz√≥ elŇĎ√≠r√°sokat a GDPR (AZ EUR√ďPAI PARLAMENT √ČS A TAN√ĀCS (EU) 2016/679 RENDELETE a term√©szetes szem√©lyeknek a szem√©lyes adatok kezel√©se tekintet√©ben t√∂rt√©nŇĎ v√©delm√©rŇĎl √©s az ilyen adatok szabad √°raml√°s√°r√≥l, valamint a 95/46/EK rendelet hat√°lyon k√≠v√ľl helyez√©s√©rŇĎl) √©s az Infot√∂rv√©ny. (2011. √©vi CXII. t√∂rv√©ny az inform√°ci√≥s √∂nrendelkez√©si jogr√≥l √©s az inform√°ci√≥szabads√°gr√≥l) tartalmaznak.

A tanul√≥k magatart√°s√°ra vonatkoz√≥an az iskola h√°zirendje fogalmazhat meg elŇĎ√≠r√°sokat. Az a tanul√≥, aki magatart√°s√°val m√°s szem√©ly szem√©lyis√©gi jogait s√©rti, bele√©rtve a szem√©lyes adatokkal val√≥ vissza√©l√©st is, felelŇĎss√©gre vonhat√≥!

A Nemzeti Adatv√©delmi √©s Inform√°ci√≥szabads√°g Hat√≥s√°g (NAIH) feladata, hogy ellenŇĎrizze a szem√©lyes adatok helyes felhaszn√°l√°s√°t. Szab√°lytalan adatkezel√©s eset√©n m√©rlegel√©s eset√©n ak√°r t√∂bbmilli√≥ forintos adatv√©delmi b√≠rs√°got is kiszabhat.

FIGYELEM! A digit√°lis munkarendben megval√≥sul√≥ oktat√°s sor√°n k√©sz√ľlt b√°rmely k√©p- √©s hangfelv√©tel vagy egy√©b szem√©lyes adat tov√°bb√≠t√°sa, k√∂zz√©t√©tele, megoszt√°sa az internet nyilv√°noss√°ga r√©sz√©re, az erre vonatkoz√≥ hozz√°j√°rul√°s hi√°ny√°ban jogosulatlan adatkezel√©s √©s megval√≥s√≠thatja a szem√©lyes adattal val√≥ vissza√©l√©st is!

Mit tegy√ľnk, ha jogosulatlan adatkezel√©st vagy vissza√©l√©st tapasztalunk?

- Ha azt tapasztaljuk, hogy saj√°t magunkr√≥l, di√°kt√°rsunkr√≥l vagy tan√°runkr√≥l valaki a hozz√°j√°rul√°sunk, vagy a tan√°r hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl hoz nyilv√°noss√°gra szem√©lyes adatokat, mindenk√©ppen jelezz√ľk a sz√ľlŇĎknek √©s az iskol√°nak, vagy k√©rj√ľnk seg√≠ts√©get az oszt√°lyfŇĎn√∂ktŇĎl!

- Az internetes oldalak √ľzemeltetŇĎi k√∂telesek megvizsg√°lni √©s el√©rhetetlenn√© tenni azon tartalmakat, amelyek jogosulatlanul ker√ľltek felt√∂lt√©sre. Be kell jelenteni sz√°mukra ezeket a tartalmakat √©s k√©rni kell a t√∂rl√©s√ľket!

- A szem√©lyes adatkezel√©ssel kapcsolatos jog megs√©rt√©se eset√©n k√©rni lehet a Nemzeti Adatv√©delmi √©s Inform√°ci√≥szabads√°g Hat√≥s√°g (Sz√©khely: 1125 Budapest, Szil√°gyi Erzs√©bet fasor 22/C., www.naih.hu, Ezt a c√≠met a spamrobotok ellen v√©dj√ľk. Enged√©lyezze a Javascript haszn√°lat√°t, hogy megtekinthesse. ) vizsg√°lat√°t.

HASZN√ĀLJUK OKOSAN A SAJ√ĀT SZEM√ČLYES ADATAINKAT!

HASZN√ĀLJUK SZAB√ĀLYOSAN M√ĀSOK SZEM√ČLYES ADATAIT!


T√°j√©koztat√≥ a tantermen k√≠v√ľli, digit√°lis munkarendben val√≥ r√©szv√©tel sor√°n megval√≥sul√≥ adatkezel√©srŇĎl

A tantermen k√≠v√ľli, digit√°lis munkarendben v√©gzett oktat√°s a m√°r megszokott, tantermi √≥r√°t√≥l elt√©rŇĎ adatkezel√©seket is maga ut√°n vonhat. Az iskol√°ban √©rv√©nyes√ľlŇĎ √°ltal√°nos adatkezel√©si szab√°lyokon t√ļl az online t√©rben megtartott √≥r√°k sor√°n is kiemelt figyelmet ford√≠tunk az adatv√©delem √©s adatbiztons√°g √©rv√©nyes√ľl√©s√©re. Ennek egyik eleme ez a t√°j√©koztat√°s is.

Az adatkezelŇĎ a nemzeti k√∂znevel√©srŇĎl sz√≥l√≥ 2011. √©vi CXC. t√∂rv√©ny (Nkt.), valamint a k√∂zalkalmazottak jog√°ll√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ 1992. √©vi XXXIII. t√∂rv√©ny √©rtelm√©ben a k√∂znevel√©si int√©zm√©ny.

Az adatkezelŇĎ megnevez√©se, el√©rhetŇĎs√©gei:

Martonv√°s√°ri Alapfok√ļ MŇĪv√©szeti Iskola

2462 Martonv√°s√°r, De√°k Ferenc u. 1.

06/22/460-083

Ezt a c√≠met a spamrobotok ellen v√©dj√ľk. Enged√©lyezze a Javascript haszn√°lat√°t, hogy megtekinthesse.

Az adatkezelés jogi háttere

Az adatkezel√©sre vonatkoz√≥an sz√°mos jogszab√°ly tartalmaz k√∂telezŇĎ elŇĎ√≠r√°sokat. Ezek k√∂z√ľl az egyik, amivel gyakran lehet tal√°lkozni a GDPR, de sz√°mos esetben az Infot√∂rv√©nyre is hivatkozik az adatkezelŇĎ.

Az adatkezelés jogalapja, a kezelt adatok köre

A tantermen k√≠v√ľli, digit√°lis munkarendben megval√≥sul√≥ oktat√°s sor√°n a szem√©lyes adatok kezel√©s√©t az elŇĎbb eml√≠tett √Āltal√°nos Adatv√©delmi Rendelet, a GDPR teszi jogszerŇĪen lehetŇĎv√© az iskola, mint k√∂znevel√©si int√©zm√©ny (adatkezelŇĎ) sz√°m√°ra.

Az √ļn. jogalap a GDPR 6. cikk (1) bekezd√©s√©nek e) pontja, vagyis ez az adatkezel√©s az oktat√°s keret√©ben v√©gzett feladatok v√©grehajt√°s√°hoz sz√ľks√©ges. A tan√°rok az oktat√°si-nevel√©si feladatuk elv√©gz√©se √©rdek√©ben kezelhetik a tanul√≥k szem√©lyes adatait.

Az oktat√°si-nevel√©si feladat sor√°n kezelt szem√©lyes adatok, √≠gy k√ľl√∂n√∂sen a f√©nyk√©p, videofelv√©tel, vagy hangfelv√©tel kezel√©s√©nek c√©lja

- az ingyenes √©s k√∂telezŇĎ alapfok√ļ, valamint az

- ingyenes √©s mindenki sz√°m√°ra hozz√°f√©rhetŇĎ k√∂z√©pfok√ļ nevel√©s-oktat√°shoz val√≥ jog biztos√≠t√°sa,

- a köznevelési intézmény jogszabályban meghatározott feladatainak ellátása, és

- a digit√°lis munkarendben v√©gzett oktat√°si tev√©kenys√©g ell√°t√°s√°val kapcsolatos feladatok v√©gz√©se, kapcsolattart√°s, az ismeretek √°tad√°sa √©s az ismeret (sz√°monk√©r√©s) vagy jelenl√©t ellenŇĎrz√©se.

Csak a fent meghat√°rozott c√©lok el√©r√©se √©rdek√©ben √©s azzal ar√°nyosan lehet kezelni az oktat√°s sor√°n keletkezett szem√©lyes adatokat, betartva az adatkezel√©sre vonatkoz√≥ alapelveket, biztons√°gi elŇĎ√≠r√°sokat.

Az adatkezel√©s idŇĎtartama

Az adatkezel√©s alapvetŇĎen az adatkezel√©si c√©l megval√≥sul√°s√°ig tart. Ez√©rt a tantermen k√≠v√ľli, digit√°lis munkarendben v√©gzett oktat√°s sor√°n keletkezett, a tanul√≥r√≥l k√©sz√ľlt, vagy a tanul√≥ saj√°t mag√°r√≥l k√©sz√≠tett √©s elk√ľld√∂tt f√©nyk√©p, videofelv√©tel vagy hangfelv√©tel adatokat a pedag√≥gus az √©rt√©kel√©s megt√∂rt√©nte ut√°n, de legk√©sŇĎbb a tan√©v v√©g√©n halad√©ktalanul, vissza nem √°ll√≠that√≥ m√≥don t√∂r√∂lni k√∂teles.

Adatbiztons√°g

Tekintettel arra, hogy a szem√©lyes adatok kezel√©se nem csak az iskola falain bel√ľl t√∂rt√©nik, a biztons√°gos k√∂rnyezet megteremt√©se k√∂z√∂s feladat, √≠gy mindent meg kell tenni annak √©rdek√©ben, hogy megakad√°lyozzuk az adatkezel√©shez haszn√°lt eszk√∂z√∂k, adatt√°rak, bel√©p√©si jelszavak stb. illet√©ktelenek (a csal√°dtagok is ennek minŇĎs√ľlhetnek) √°ltali hozz√°f√©r√©s√©t. Mindezekre tekintettel el kell ker√ľlni a tanul√≥k (sz√ľlŇĎi fel√ľgyeletet gyakorl√≥ szem√©ly) √°ltal megk√ľld√∂tt/felt√∂lt√∂tt vide√≥k adathordoz√≥ra t√∂rt√©nŇĎ kim√°sol√°s√°t.

A pedagógust a tanulóval kapcsolatosan tudomására jutott adatok vonatkozásában az Nkt. alapján titoktartási kötelezettség terheli.

Az adatkezel√©ssel kapcsolatos jogok √©rv√©nyes√≠t√©se √©s a jogorvoslati lehetŇĎs√©gek

Az adatbiztons√°gi k√∂vetelm√©nyek teljes√ľl√©se √©s a tanul√≥ jogainak v√©delme √©rdek√©ben a t√°j√©koztat√°s megad√°sa, az adatokba t√∂rt√©nŇĎ betekint√©s biztos√≠t√°sa, illetve azokr√≥l m√°solat kiad√°sa is az √©rintett tanul√≥ (sz√ľlŇĎi fel√ľgyeletet gyakorl√≥ szem√©ly) szem√©ly√©nek azonos√≠t√°s√°hoz k√∂t√∂tt.

Kiskor√ļ tanul√≥ eset√©n, a sz√ľlŇĎi fel√ľgyeletet gyakorl√≥ szem√©ly gyakorolhatja ezeket a jogokat.

Az adatkezelŇĎ, az √©rintett tanul√≥ (sz√ľlŇĎi fel√ľgyeletet gyakorl√≥ szem√©ly) √°ltal beny√ļjtott, az ŇĎt megilletŇĎ jogosults√°gok √©rv√©nyes√≠t√©s√©re ir√°nyul√≥ k√©relmet annak beny√ļjt√°s√°t√≥l sz√°m√≠tott legr√∂videbb idŇĎ alatt, de legfeljebb huszon√∂t napon bel√ľl elb√≠r√°lja √©s d√∂nt√©s√©rŇĎl a k√©relmet beny√ļjt√≥t √≠r√°sban vagy elektronikusan beny√ļjtott k√©relem eset√©n elektronikus √ļton √©rtes√≠ti.

Tájékoztatás és hozzáférés joga:

Az adatkezel√©ssel √©rintett tanul√≥ (sz√ľlŇĎi fel√ľgyeletet gyakorl√≥ szem√©ly) a k√∂znevel√©si int√©zm√©nyhez, mint adatkezelŇĎh√∂z eljutatott k√©relm√©ben t√°j√©koztat√°st k√©rhet arr√≥l, hogy a tantermen k√≠v√ľli, digit√°lis munkarendben v√©gzett feladatell√°t√°s sor√°n k√©sz√ľlt-e a tanul√≥r√≥l felv√©tel, √©s ha igen, milyen felv√©telek k√©sz√ľltek.

Az adatkezel√©ssel √©rintett tanul√≥ (sz√ľlŇĎi fel√ľgyeletet gyakorl√≥ szem√©ly) a k√∂znevel√©si int√©zm√©nyhez, mint adatkezelŇĎh√∂z eljutatott k√©relm√©ben t√°j√©koztat√°st k√©rhet arr√≥l, hogy ki, milyen jogalapon, milyen adatkezel√©si c√©lb√≥l, mennyi ideig √©s milyen szem√©lyes adatokat kezel a tanul√≥r√≥l, tov√°bb√° arr√≥l, hogy kinek, mikor, milyen jogszab√°ly alapj√°n, a tanul√≥ mely szem√©lyes adataihoz biztos√≠tott hozz√°f√©r√©st vagy kinek tov√°bb√≠totta a tanul√≥ szem√©lyes adatait.

Helyesbítéshez való jog:

Az adatkezelés jellegére tekintettel az érintett helyesbítéshez való jogának gyakorlása logikailag kizárt.

Tiltakoz√°s joga:

A tanul√≥ (sz√ľlŇĎi fel√ľgyeletet gyakorl√≥ szem√©ly), a tanul√≥ saj√°t helyzet√©vel kapcsolatos okokb√≥l b√°rmikor tiltakozhat az adatkezel√©s ellen, ha √°ll√°spontja szerint az adatkezelŇĎ a szem√©lyes adatokat a jelen adatkezel√©si t√°j√©koztat√≥ban megjel√∂lt c√©llal √∂sszef√ľgg√©sben nem megfelelŇĎen kezeln√©.

Törléshez való jog:

A t√°j√©koztat√≥ban ismertetett adatkezel√©s kapcs√°n a tanul√≥ (sz√ľlŇĎi fel√ľgyeletet gyakorl√≥ szem√©ly) csak akkor √©lhet a t√∂rl√©shez val√≥ jog√°val, ha az adatkezelŇĎ k√∂znevel√©si int√©zm√©ny k√∂zfeladat ell√°t√°sa keret√©ben v√©gzett feladata v√©grehajt√°s√°hoz az adat nem sz√ľks√©ges.

A zároláshoz (adatkezelés korlátozásához) való jog:

A tanul√≥ (sz√ľlŇĎi fel√ľgyeletet gyakorl√≥ szem√©ly) k√©rheti, hogy a tanul√≥ szem√©lyes adatai kezel√©s√©t az adatkezelŇĎ korl√°tozza, amennyiben az adatkezelŇĎnek m√°r nincs sz√ľks√©ge a szem√©lyes adatokra adatkezel√©s c√©lj√°b√≥l, de az √©rintett ig√©nyli azokat jogi ig√©nyek elŇĎterjeszt√©s√©hez, √©rv√©nyes√≠t√©s√©hez vagy v√©delm√©hez, vagy az √©rintett tiltakozott az adatkezel√©s ellen. Ez ut√≥bbi esetben a korl√°toz√°s arra az idŇĎtartamra vonatkozik, am√≠g meg√°llap√≠t√°sra nem ker√ľl, hogy az adatkezelŇĎ jogos indokai elsŇĎbbs√©get √©lveznek-e az √©rintett jogos indokaival szemben.

Jogorvoslathoz való jog:

Ha az felt√©telezhetŇĎ, hogy s√©r√ľltek a tanul√≥ adatkezel√©ssel kapcsolatos jogai, az adatkezelŇĎ a tanul√≥ szem√©lyes adatainak kezel√©se sor√°n megs√©rtette a hat√°lyos adatv√©delmi k√∂vetelm√©nyeket, akkor

- az iskol√°hoz, mint adatkezelŇĎh√∂z lehet fordulni, vagy

- lehet k√©rni a Nemzeti Adatv√©delmi √©s Inform√°ci√≥szabads√°g Hat√≥s√°g (Sz√©khely: 1125 Budapest, Szil√°gyi Erzs√©bet fasor 22/C., www.naih.hu, Ezt a c√≠met a spamrobotok ellen v√©dj√ľk. Enged√©lyezze a Javascript haszn√°lat√°t, hogy megtekinthesse. ) vizsg√°lat√°t, tov√°bb√°

- lehetŇĎs√©g van a szem√©lyes adatok v√©delme √©rdek√©ben b√≠r√≥s√°ghoz fordulni.

 
Alapítványi Hírek

Tisztelt Támogatónk!

Ez√ļton is megk√∂sz√∂nj√ľk az eddigi √©vek felaj√°nl√°sait.

Az ad√≥k felaj√°nlott 1%-b√≥l befolyt √∂sszeg tette lehetŇĎv√© a "Martonv√°s√°ri Tehets√©ggondoz√≥ Alap√≠tv√°ny" sz√°m√°ra, hogy t√°mogathatta a MŇĪv√©szeti Iskola n√∂vend√©keinek tanulm√°nyait, iskolai t√°borait.

K√©rj√ľk √Ėnt, hogy felaj√°nl√°s√°val ebben az √©vben is seg√≠tse munk√°nkat!

Az ad√≥bevall√°s rendelkezŇĎ nyilatkozat√°hoz a k√∂vetkezŇĎ inform√°ci√≥kat tudjuk ny√ļjtani:

Az alapítvány neve:


Martonvásári Tehetséggondozó Alapítvány


Az adószám:


18484195-1-07


Tisztelettel: Bakacsi Gyula a kuratórium elnöke

  

 
Malom t√°bor 2019 PDF Nyomtat√°s E-mail
Kedves Gyerekek √©s Sz√ľlŇĎk!

Id√©n √ļjra lesz zen√©sz di√°kjaink sz√°m√°ra Malom-t√°bor.

K√ľl√∂nlegess√©g id√©n, hogy hat koll√©ga (Gergics Anna, Szak√°ly Szilvia, Horv√°th G√°bor, Szal√≥ki Roland, T√≥th P√©ter √©s B√≥di √Ārp√°d) fogott √∂ssze √©s kompon√°l 1-1 t√©telt a zenekar sz√°m√°ra k√ľl√∂nb√∂zŇĎ hangszer √∂ssze√°ll√≠t√°sokra.

A táborban természetesen jóval több tanár vesz részt.

A zenekari munka mellett marad idŇĎ a kis kamara csoportok sz√°m√°ra is √©s a sok-sok k√∂z√∂s j√°t√©kra - csocs√≥ bajnoks√°gra :-)

Szeretettel várjuk zenész palántáinkat a táborba!Módosítás dátuma: 2019. február 19. kedd, 12:05
 

Mednyánszky Erzsébet

a FertŇĎdi IX. Region√°lis furulyaversenyen

ez√ľst minŇĎs√≠t√©st

szerzett.

Felk√©sz√≠tŇĎ tan√°ra N√©methy Ram√≥na

A versenyen Macsekn√© Gergics Anna mŇĪk√∂d√∂tt k√∂zre csemball√≥n.

Gratul√°lunk!

 

Az elm√ļlt hetekben sz√©p versenyeredm√©nyek sz√ľlettek!

 

Bódi Véda Ajsa

a M√≥ron megrendez√©sre ker√ľlt

XVI. Fejér Megyei zongoraversenyen

Arany minŇĎs√≠t√©st

ért el korcsoportjában.

Felk√©sz√≠tŇĎ tan√°ra Dr. KŇĎszegin√© G√°l Andrea

 

Gratul√°lunk!

 

SzŇĎnyi Erzs√©bet Region√°lis Szolf√©zs verseny

 

√Ėt tanul√≥val vett√ľnk r√©szt a T√∂r√∂kb√°linton megrendez√©sre ker√ľlt¬†SzŇĎnyi Erzs√©bet Region√°lis Szolf√©zs versenyen

Botos Panna, Trunki P√©ter, Szalai Vikt√≥ria I. Korcsoport, Beke √Čva, Szili R√©ka IV. korcsoport.

A felk√©sz√≠tŇĎ tan√°rok: Nemesn√© S√≥lyom Emese √©s Szak√°ly Szilvia voltak

Az eredmények:

I. helyezés: Szalai Viktória I. korcsoport

III. helyezés Trunki Péter  I. korcsoport

Sz√©p √©nekl√©s√©rt k√ľl√∂nd√≠j: Szili R√©ka IV. korcsoport 
<< ElsŇĎ < ElŇĎzŇĎ 1 2 3 4 K√∂vetkezŇĎ > Utols√≥ >>

2. oldal / 4