Megelőző intézkedések

 

Tisztelt Szülők!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hazánkat is érintő koronavírus-járványra tekintettel a Martonvásári Alapfokú Művészeti Iskolában és telephelyein visszavonásig, a következő megelőző intézkedések vannak érvényben.

Azok az Iskolánk által szervezett programok, rendezvények, melyeket külsős vendégek látogathatnak, vagy az egész tanulói közösség részvételével valósulnak meg, vagy tanulóink utaznának koncert, előadás, múzeum látogatásra, elmaradnak. (A közeljövőt érintő események: Növendék hangversenyek, Tanári Koncert, Múzeum látogatások, Családi Napok, Német zeneiskolai delegáció fogadása.)


Az oktatás egyébként zavartalanul folyik:

Megtartásra kerülnek mind az egyéni hangszeres, mind a csoportos szolfézs, képzőművészeti órák, néptánc órák, tehetséggondozó órák, kamara órák, zenekari szólampróbák.


Minden, a kialakult helyzettel kapcsolatos változásról értesítjük önöket.

Kérjük, hogy a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe. Kérjük ezen honlapon olvasható higiéniai, egészségügyi ajánlások betartását Önöktől és gyermekeiktől. Intézményünkben is ezen higiéniai megelőző intézkedések vannak érvényben.


Kérjük továbbá, hogy azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.

Martonvásár, 2020. 03. 11.

Tisztelettel:

Nemes József

Igazgató